Téma 10 - Dopravní a technická infrastruktura včetně jejich dostupnosti

Pilíře:

Úvodní popis

Zásobování pitnou vodou 

Paseka - vodovod (Sitka), napojen na Újezd a Uničov, vodní zdroj Haukovice; Karlov, Pasecký Žleb bez vodovodu. V návrhu z ÚP vodovod pro návrhové funkční plochy. 

Odvádění odpadních vod

Paseka - jednotná kanalizace (Sitka), vlastní ČOV, Karlov a Pasecký Žleb bez kanalizace. V návrhu z ÚP kanalizace pro návrhové funkční plochy. 

Plynovodní síťV Pasece je zaveden plynovod (STL a VTL), v Karlově není. V návrhu z ÚP Paseka plynovod pro návrhové funkční plochy.

Elektrická síť: VN a NN. V návrhu z ÚP Paseka vedení VN pro návrhové funkční plochy, úpravy stávajícího řešení pro napojení nových ploch.  V ÚAP dále návrh vedení VN od poskytovatele ČEZ spojující Paseku a Mladějovice (Šternberk).

Odpadové hospodářství: fungující systém nakládání s odpady. V ÚP Paseka vymezena plocha přestavby (bývalé zahradnictví) na kompostárnu.

Místní komunikace: Místní a účelové komunikace převzaty z ÚP (stavy i návrhy). 

Cyklostezky: Cyklotrasa 6009 (Paseka - Šternberk), cyklotrasa 511 (Rýmařov, Litovel), cyklostezka od léčebného ústavu směrem k centru obce (také v rámci areálu ústavu). 

Železniční doprava: Bez napojení Silniční doprava: Pouze komunikace III. tříd (na trase dálkového autobusu Šternberk – Rýmařov).

Silniční doprava: Pouze komunikace III. tříd (na trase dálkového autobusu Šternberk – Rýmařov).

Hodnoty

Seznam hodnot v území

Žádná data

Limity

Seznam limitů v území

Žádná data